Bu durumun üzerine harekete geçen kulübün sahibi Acun Ilıcalı, takımına iyi bir scout şefi alma kararı verdi. Ilıcalı, Fenerbahçe'den Şenol Çorlu'yu istedi.

ŞENOL ÇORLU TEKLİFİ DOĞRULADI

Konuya ilişkin Lig Radyo'ya konuşan Çorlu, teklifi doğrularken, "Ancak ortada henüz somutlaşmış bir durum yok. Fenerbahçe izin vermeden bir yere gitmem." dedi.

ALİ KOÇ, GALATASARAY'IN SCOUT ŞEFİNİ ÖNERDİ

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Şenol Çorlu'yu takımda tutmak istediğini Acun Ilıcalı'ya aktardı. Kim, Szalai, Osayi transferlerinde başarılı sağlayan futbol adamına ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Bu arada Koç'tan herkesi şaşırtan sürpriz bir hamle geldi. 2012 yılından beri Galatasaray'da görev alan Emre Utkucan'ı Acun Ilıcalı'ya önerdi. Utkucan'ın da kendi branşında başarılı olduğunu aktaran Koç, Utkucan'ın Sarı-kırmızılı kulüpte istikrar yakaladığının da altını çizdi.

TUĞBERK TANRIVERMİŞ ÖRNEĞİ

Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi

Acun Ilıcalı'ya yakın Galatasaraylı isimler, Sarı-kırmızılı kulübün antrenörlük konusunda başarılı bir ivme kaydettiğini söyledi. Tuğberk Tanrıvermiş'in Florya'dan çıktığı aktarılırken kendisinin şu anda Roma U18 takımının teknik direktörü olduğu hatırlatıldı. Scout ekibinin başında yer alan Emre Utkucan'a da bu şans verilirse büyük başarılar sağlayabileceği ünlü televizyoncuya ifade edildi.

(GsGazete)