Orta sahaya yapılacak takviye ile Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, Kevin Prince Boateng ile yaptığı gorüşmeden olumlu yanıt aldı.

Schalke ile sözleşmesi feshedilen 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olmasından dolayı avantajlı oldugu transferde Boateng'e yıllık 3 milyon euro ödenmesi planlanıyor. Boateng ile anlaşma sağlanması halinde oyuncunun sözleşmesinde başarı bonusları da yer alacak.

Stoper için de girişimlerini sürdüren yönetim, Bursaspor'dan Serdar Aziz için yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transfer listesinin üst sıralarında yer alan savunmacı için daha önce yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı. Ancak Galatasaraylı yöneticiler, yeşil beyazlı kulube yeni bir öneri sunacak. Serdar Aziz için 2 milyon euro'nun yanı sıra 3 oyuncu teklif etmeyi düşünen Galatasaray, Bursaspor'dan olumlu yanıt almak amacında.

Gectiğimiz sezon yedek kaleci konusunda Sinan Bolat ve Eray İşcan'dan istediği verimi alamayan Galatasaray, Gökhan Değirmenci ve Hakan Arıkan'ı gündeminde tutuyor. Gökhan için yapılan temaslardan olumlu cevap alan yonetim, Trabzonspor ile anlaşamaması halinde Hakan Arıkan için de girişimde bulunacak.