Galatasaray'dan ayrılması beklenen Bruma, yeni takımı Real Sociedad'a imza atmaya çok yakın. Portekizli, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu.

Bruma, San Sebastian merkezli El Diario Vasco gazetesine verdiği röportajda; Real Sociedad'a transferinin gecikme sebebini, transferde öncelik hakkı bulunan Sporting Lisbon'un kararını geç vermesinden kaynaklandığını belirtirken transferin Pazartesi günü resmiyete dönüşeceğini tahmin ettiğini söyledi.

"GECİKME SEBEBİ SPORTING"

Genç Portekizli, "Real Sociedad ile anlaşmaya varmamız yaklaşık 2 hafta sürdü çünkü Sporting Lisbon transfere ancak onay verdi. Son detaylardan sonra tahminen Pazartesi günü resmiyete dökülecek. Son günlerde Gine-Bissau'daydım Demba akademisinde çocuklarla deneyimlerimi paylaşma fırsatı buldum. Aynı zamanda ben de çalışmalarımı sürdürdüm. Neyse ki sonunda herşey çözüme kavuştu. Fiziksel açıdan iyiyim. Takımla birlikte çalışmaları dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

"MOYES TARZIMI BİLİYOR"

Real Sociedad teknik direktörü David Moyes ile tanışma fırsatı olmadığını Moyes'in kendisini yakından tanıdığını da kaydeden Bruma, "David Moyes ile henüz konuşmadım ama çok yakında tanışacağız umarım. Hızlı, agresif, dinamik bir futbolu seviyor. Bu da benim oyun tarzım" dedi.

Real Sociedad, 20 yaşındaki Bruma'yı Galatasaray'dan 1 sezon kiralık olarak kadrosuna katacak ve gelecek sezon sonunda da 8 milyon euroya bonservisini alma hakkına sahip olacak.