1-0'lık galibiyeti yorumlayan Bruma, "Çok zor bir maçtı. 4 senedir kazanamıyorduk burada ve bunun da bilincindeydik. Altın değerinde bir üç puan aldık. Şampiyonluk yolunda devam ediyoruz. Gelecek hafta taraftarımız karşısına çıkacağız. Devam ediyoruz. Her geçen hafta daha iyiye gidiyorum." dedi.

Takım arkadaşları hakkında da konuşan genç futbolcu, "Bugün Sneijder yoktu ama Eren olsun Josue olsun diğer arkadaşlarım destek verdi. Her geçen hafta kendimi daha iyi hissediyorum. Yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Josue: Sneijder'i aratmadım

Wesley Sneijder'in sakatlığı nedeniyle götürülmediği Ankara deplasmanında ilk 11'de şans bulan isimlerden biri Josue'ydi. Portekizli futbolcu, Gençlerbirliği karşısında 68 dakika süre aldı. Josue maç sonu yaptığı açıklamada, Wesley Sneijder'i aratmadığını söyledi.

25 yaşındaki orta saha şu açıklamaları yaptı;

"Çok önemli bir galibiyet aldık. Bugün Sneijder yoktu ama kadromuz geniş ve kaliteli. Şans bugün bana geldi ve bunu iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Zor bir deplasmanda galip gelmek çok önemliydi ve bunu başardığımız için çok mutluyuz."