Galatasaray’da yeni sözleşme isteyen Bruma’ya iyi haber geldi. Sarı-kırmızılı yönetimin, oyuncunun menajeri Balde’ye, “Mali kongreyi bekliyorduk. Şimdi önümüzü daha net görebiliyoruz. Gelecek sezon ve yılların planlamasına başladık. Bruma ile uzun vadeli yeni bir sözleşme istiyoruz. Bizden yana sıkıntı yok” dedikleri öğrenildi.

21 yaşındaki Portekizli futbolcunun menajeri Balde’nin de, “Galatasaray önceliğimiz... Bruma da burada oynamaktan yana çok mutlu... Bir an önce yeni sözleşme yaparak rahatlamak istiyor” dediği bildirildi. Galatasaray’ın, bir yıl daha mukavelesi bulunan Bruma’nın 1.1 milyon euroluk senelik ücretini 2.2 milyon euroya çıkarıp  sözleşmesini de 2021’e kadar uzatması bekleniyor.

Galatasaray’da taktik çalışma

Galatasaray, Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Uruguay Milli Takımı’ndan dönen Muslera da antrenmanda yer alırken, teknik direktör Tudor’un taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiği belirtildi.

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Bruma dışında yine özel program dahilinde çalışan Carole de arkadaşlarından ayrı çalıştı. Ancak Carole’ün Adanaspor maçında oynaması için sıkıntı bulunmuyor.