Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Beşiktaş'ta forma giymeyi çok isteyen Bruma, İspanyol kulübü Levante'nin teklifini geri çevirdi. 

Detaylar...

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta yönetim, hem takımın kalitesini artırmak hem de kadrodaki rekabeti üst seviyeye çıkarmak için transfer çalışmalarına hız vermiş durumda.

Siyah-Beyazlılar'ın transfer listesinde yer alan ve yönetimin temaslarını sürdürdürdüğü Galatasaray'ın eski futbolcusu Bruma ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Larin ve N'Koudou'nun forma giydiği sol kanadın alternatifi olarak belirlediği Bruma'nın, Siyah-Beyazlı takıma gelmek için kendisini isteyen İspanyol kulübü Levante'nin teklifini geri çevirdiği öğrenildi. Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Beşiktaş'ta forma giymeyi çok isteyen Portekizli futbolcunun, menajerine diğer kulüplerden gelen teklifleri beklemeye almasını istediği iddia edildi.

Beşiktaş'ın mali şartlarını sunduğu Bruma'nın kulübü PSV ile Siyah-Beyazlı yönetimin bir an önce anlaşmasını beklediği belirtiliyor.

Beşiktaş yönetiminin, PSV'nin zorunlu satın alma opsiyonu olmadan yaptığı kiralama teklifinin kabul görmesi durumunda 26 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlaması bekleniyor.

Bruma, kariyerinde Galatasaray'ın yanı sıra Gaziantepspor, Real Sociedad, Leipzig, PSV ve Olympiakos formaları giydi.

(A Spor)