Sezon sonunda Real Sociedad ile olan kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray’a döneceği iddia edilen Bruma, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülkesi Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Bruma, geleceğiyle ilgili henüz kesin bir şeyin olmadığını belirterek, “Geleceğimle ilgili henüz kesin bir şey olduğunu söyleyemem. Şu an Galatasaray’dan Real Sociedad’da kiralık forma giyiyorum. Ligin sona ermesinin ardından kararımı vereceğim. Galatasaray’da da mutluydum ve şimdi Real Sociedad’da da mutluyum. Neler olup biteceğini göreceğiz. Bir gün Portekiz’e döneceğim ama yakında değil. Gelişimimi Portekiz dışında sürdürmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da sakatlıkları yüzünden bir türlü formayı kapamadığını da belirten Portekizli oyuncu, “Jesualdo Ferreira döneminde çok iyi bir 6 ay geçirdim ve onun sayesinde çok iyi bir transfer yaparak Galatasaray’a transfer oldum. Ancak Galatasaray’da sakatlıklar peşimi bırakmadı ve şimdi de iyi geçen bir sezonda Real Sociedad’da sakatlık yaşıyorum. Çok fazla sakatlık yaşıyorum ama gelecekte çok daha fazla kupa kazanacağımı ve başarılı bir kariyerim olacağından eminim.” açıklamasında bulundu.

Sezon başında 8,5 milyon euro satın alma opsiyonuyla La Liga takımlarından Real Sociedad’a kiralanan Bruma, İspanyol ekibiyle çıktığı 30 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Çeviri: Sporcope