GSGAZETE - Galatasaray'da kaldığı için pişman olmadığını dile getiren Bruma, "Sezon başında gelen teklifler vardı. Ama Galatasaray'da kalmayı tercih ettim. Ve bu kararımdan hiçbir pişmanlık duymuyorum. Galatasaray'la olan kontratım devam ediyor. Burada çok mutluyum. İyi oynadığım zaman normal olarak teklifler gelecektir." dedi.

Cristiano Ronaldo'nun kendisiyle görüşüp görüşmediği sorulması üzerine Bruma, "Beşiktaş'a karşı böyle güzel bir an denk geldi ve güzel bir gol oldu. Ama başka bir takıma karşı da olabilirdi. Bu anlamda Ronaldo ile bir görüşmem olmadı. Çok şükür sakatlıksız bir maç çıkardım. En önemlisi de buydu." açıklamasını yaptı.

Fiziksel olarak kendini iyi hissettiğini belirten genç futbolcu, " İlk geldiğim zamanlarda daha zayıftım ve beslenmeme dikkat etmiyordum. Şimdi kendimi daha fit ve daha güçlü hissediyorum. Çalışmalarıma, beslenmeme çok önem veriyorum. Şimdi kendimi daha fit, kuvvetli ve hazır hissediyorum. Dürüst olmam gerekirse Galatasaray'daki ilk 2 senemde çok özgüvenli değildim. Kiralık gidip gelmek bana bu anlamda yaradı." ifadelerini kullandı.

"Sneijder, Selçuk ve Podolski bana yardımcı oluyor"

Derbide attığı golü yorumlayan Bruma, "Topu aldım ve önümde boşluk gördüm. Kendime güvenim vardı ve böyle bir aksiyon denemek istedim Beşiktaş maçında. Levent Nazifoğlu'na maçtan önce gol sözü vermiştim, bu sözümü tuttuğum için de çok mutluyum. Sadece benim değil, bütün oyuncuların kendisini geliştirmesi gerekiyor. Eleştiriler olacaktır ama önemli olan benim ne hissettiğim. Genç bir oyuncuyum. Sneijder, Selçuk, Podolski bana çok yardımcı oluyor. Arkadaşlarım gelişimimde önemli pay sahibi." sözlerini kullandı.