Sarı kırmızılı futbolcu Bruma, İtalyan Tuttusport gazetesinin geleneksel olarak düzenlediği genç yetenekler yarışmasının adayları arasında gösterildi. Her yıl 21 yaş altındaki isimler arasından Avrupa'nın en iyi genç oyuncusunun belirlendiği ankette internet üzerinden verilen oylarla 'Golden Boy' olarak nitelendirilen yıldız adayı belirlenecek. 
Bruma sevdi bu işi

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma takım idmanı sırasında arkadaşları tarafından kendisine yapılan sürprizi değerlendirdi. Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekibin önceki gün gerçekleştirilen antrenmanının ardından 19 yaşına giren oyuncunun doğum günü arkadaşları tarafından kutlanmıştı. Önce sahaya getirilen pastadaki mumları üfleyen Bruma, ardından kaleci antrenörü Taffarel’in organize ettiği Brezilya usulü kutlamada un ve yumurtaya bulanmış ve neye uğradığını şaşırmıştı.

Bu anları Portekiz basınına değerlendiren Bruma, arkadaşlarının kendisi için hazırladığı sürprizin hoşuna gittiğini söyledi. Bruma, "Önce bana bir sürprizleri olduğunu söyleyerek bir pasta getirdiler. Drogba beni sahanın ortasına çağırdı ve mumları üflerken ne olduğunu anlamadım. Bir anda başıma yumurtalar yağdı. Bunu hiç beklemiyordum ama iyiydi, hoşuma gitti. Sonuçta takımda herkes beni seviyor. Ben de burada olduğum için mutluyum" dedi.

Skorer