Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim’in “İlgilendiğimiz bir oyuncu” dediği Portekizli Bruma ise listenin ilk sırasında. Ancak aradaki engel Portekiz Tahkim Kurulu’nun vereceği karar… Bilindiği üzere Bruma, sözleşme süresinin sona erdiğini savunuyor, kulübü Sporting Lizbon ise oyuncunun 1 yıl daha yeşil-beyazlı formayı giyeceğini düşünüyor.

HER TÜRLÜ ASLAN OLACAK!…

Türkiye’deki U20 Dünya Kupası’nda harikalar yaratan Bruma, Tahkim Kurulu’nun her iki kararından sonra Galatasaraylı olacak! Bugün Tahkim Kurulu ya Bruma’nın serbest kaldığını açıklayacak ya da Sporting Lizbon ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğuna kanaat getirecek. Genç yıldız bonservisini eline aldığında İstanbul uçağına binerek sarı-kırmızılılara imzayı atacak. Tahkimin aksi kararı Galatasaray’ı yine durduramayacak. Galatasaray, futbolcunun oynamak istemediği Portekiz ekibi ile masaya oturacak ve futbolcunun bonservis fiyatını konuşacak. Sporting yaklaşık 8 milyon euro istiyor ama sarı-kırmızılılar 5 milyon euro vermeyi göze aldığı kapalı kapılar ardında konuşuluyor.

3. PORTEKİZLİ OLACAK

Gine-Bissau orjinli Portekizli oyuncu, Galatasaray’a geldiği takdirde sarı-kırmızılı takımın 3. Portekizli futbolcusu olacak. 2003 yılında Abel Xavier; 2008-09 sezonunda ise başka sahabet bir savunmacı Fernando Meira sarı-kırmızılı formayı giymişti.

Amk