Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'in teknik direktörü Ralf Rangnick, son dönemde Galatasaray ile anılmaya başlayan Bruma hakkında açıklamalarda bulundu.

Bundesliga'nın ilk haftalarında fazla forma şansı bulamayan ancak son haftalarda daha fazla süre almaya başlayan Bruma için konuşan Rangnick, genç oyuncunun daha yeni yeni sezonu açtığını dile getirdi.

Bruma'daki gelişimi anlatan Rangnick, ''İki ay önce olması gereken bazı şeyler vardı ve o zaman fazla şans bulamadı. Ama şu an Bruma antrenmanlarda bile çok farklı. Onun için sezon daha yeni başlıyor. Son derece tutkulu ve hırslı bir oyuncu'' ifadelerini kullandı.

''BRUMA'NIN GALATASARAY'DA POTANSİYELİNİ GÖRDÜK''

Bruma'nın Galatasaray'da potansiyelini gördükleri için transfer edildiğini belirten Rangnick, ''Bruma öylesine alınmış bir oyuncu değil. Galatasaray'daki potansiyelini gördük. Bu yeterli değil tabii ki. Başlangıçta bazı problemler yaşadı. Ancak şu an durum farklı'' şeklinde konuştu.

Alman basınına göre Galatasaray'ın Ocak ayında kiralık olarak kadrosuna katmak istediği isimler arasında yer alan Bruma'yı, RB Leipzig'in bırakması beklenmiyor.

Bruma bu sezon Bundesliga'daki 9 maçta gol atamazken, 1 asist yaptı.