PSV Eindhoven, Bruma'yı istediklerini iletti ancak henüz yazılı bir teklif yapılmadı. Galatasaray, resmi teklifi bekliyor.

Hollanda kulübü, genç oyuncu için ilk girişimini yaptı ve Bruma'yı kadrolarında görmek istediklerini iletti ancak henüz yazılı olarak bir teklif gelmedi. Galatasaray, Bruma'yı Real Sociedad'a kiralarken satın alma opsiyonunu 7.5 milyon Euro olarak belirlemiş, ancak İspanyol kulübü opsiyonu kullanmayı tercih etmemişti. PSV'den gelecek teklifi bekleyen sarı kırmızılı yönetim, gelecek rakama göre hareket etme kararı aldı.

21 yaşındaki Bruma ile Fransız ekip Monaco da ilgileniyor. 

Telles ve Dzemaili'nin durumu

Geçen sezon Inter'de kiralık olarak forma giyen Alex Telles için ise önümüzdeki hafta görüşme yapılacak. Brezilyalı futbolcunun menajeriyle masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray, Telles'in kararını bekliyor. Genç oyuncu, İtalya'da mutlu olduğunu söyleyen açıklamalar yapmıştı. Telles'e Serie A'dan bir çok kulübün ilgisi olduğu belirtilirken, önümüzdeki hafta yapılacak görüşme Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'daki geleceği ile ilgili belirleyici olacak.

Orta sahada kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Dzemaili konusunda ise belirsizlik yaşıyor. İsviçreli oyuncu, kulüple henüz temasa geçmezken, sarı kırmızılı yönetim tecrübeli oyuncuyu yeniden kadroda görmek amacında. İlerleyen günlerde Dzemaili ile görüşmeyi planlayan Galatasaray, oyuncudan gelecek yanıtı bekleyecek. Dzemaili sarı kırmızılı kulüpte kalmaya sıcak bakarsa özellikle orta sahadaki transfer politikası doğrudan etkilenecek.