Büyük umutlarla geldiği Galatasaray’da geçirdiği diz sakatlığın da etkisiyle iyi bir performans sergileyemeyen Bruma ileride bir gün İspanya’nın dev kulüplerinde oynamak istediğini söyledi.

Portekiz’in Record gazetesine özel bir röportaj veren 21 yaşındaki oyuncu, “Gün gün iyi bir şekilde çalışıyorum. Hedeflerim büyük, umarım bir gün Real Madrid, Barcelona ya da Atletico Madrid’de oynayabilirim. Bu kolay değil. Daha sıkı ve daha iyi çalışmalıyım. Şu anda böyle bir hayale odaklanmış değilim. Tamamıyla Real Sociedad’a odaklandım. Oynuyorum ve mutluyum” ifadelerini kullandı.

Bruma’nın eski kulübü Sporting CP’yi şimdilerde Jorge Jesus çalıştırıyor. Ona övgüler yağdıran Bruma, “Bana göre kendisi şu anda en iyi Portekizli menajer. Onunla çalışmak isterdim. Eğer bu bir gün gerçekleşirse gerçekten harika olur” dedi. Ricardo Quaresma da sene başında en iyi Portekizli menajer olarak Jose Mourinho'yu değil de Jorge Jesus'u göstermişti.

Sporting'e dönebilir

Sociedad’a kiralanmadan önce Sporting’e gitmesi gündemde olan Bruma, “Bu durum beni üzmedi. Çünkü Real Sociedad ile her konuda anlaşılmıştı” diye konuştu.

Portekiz’de Sporting CP’den başka bir takımda forma giyebileceğini söyleyen genç yıldız, “Ben bir profesyonelim ve kulüp ayırt etmem. Şu dan tek isteğim oynamak ve gelişimimi sürdürmek. Portekiz’deki her kulübe kapım açık” dedi.

Bu sezon Real Sociedad formasıyla 16 maçta görev alan Bruma’nın sadece 1 gol 1 asisti bulunuyor.