Galatasaray'a dönüşü hakkında bolca haber çıkan Bruma'nın menajeri konuya ilişkin açıklama yaptı. Bruma Galatasaray'a gelecek mi? Menajeri bu konuda neler söyledi... 25 yaşındaki PSV'li oyuncunn kulübünde kalmasını istediğini söyledi, Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili bir teklif almadıklarını açıkladı.

Son dönemde Galatasaray’a döneceği yönünde haberler çıkan Bruma’nın menajeri Catio Baldé, Eindhovens Dagblad’a bir açıklama yaptı. Balde, “ortada somut bir şey yok. Bruma gelecek hafta tekrar Eindhoven'a son durumuyla ilgili rapor verecek. Amacı hala PSV'de şampiyonluklar yakalamak. Galatasaray’la ilgili hiçbir şey duymadım. Şu anda PSV ile gelecek sezonda da devam etmesini bekliyorum"  dedi.

Balde, Bruma’nın PSV'nin başına geçecek olan yeni teknik direktör Roger Schmidt’in  yönetimi altında şans yakalayacağına inandığını söyledi.

2023'e kadar PSV ile sözleşmesi olan Bruma Leipzig'den 15 milyon euro'ya sezon başında transfer olmuştu. Bu sezon tüm kulvarlarda 31 maça çıkıp 5 gol 4 asist üretse de beklentilerin altında kalmıştı.