Fransa Ligi ekibi Monaco'nun bonservisi Galatasaray'da bulunan Bruma ile ilgilendiği ve sezon sonunda kulübümüzle görüşeceği iddia edildi.
 
Fransız basınında yer alan habere göre, şu anda kendilerinde kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki Helder Costa'dan memnun olan Monaco, genç oyuncu için Benfica'nın belirlediği 15 milyon euroluk satın alma opsiyonunu fazla buldu.
 
Costa konusunda tereddütleri olan Monaco'nun, Sporting döneminden bu yana takip ettiği Galatasaraylı Bruma'ya yöneldiği kaydedildi.
 
Monaco'un şimdiden Real Sociedad'da kiralık olarak forma giyen ve Galatasaray ile Haziran 2018'e kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki kanat oyuncusu ile görüştüğü vurgulanırken; Borussia Dortmund'un da takipte olduğu kaydedildi.
 
Real Sociedad, Bruma için belirlenen 7,5 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmazsa Monaco, sezon sonunda Galatasaray ile görüşmelere başlayacak.
 
Stratejisini genç ve potansiyelli oyuncular üzerine kurmaya başlayan Monaco'nun, Bruma'nın durumunu yakından gözlemleyeceğinin altı çizildi.