Gecenin en karlı ismi ise Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadeleyi yedek kulübesinde tamamlamasına rağmen Bruma oldu. Türk futbolunun ilk kez Ünal Aysal'ın başkanlığı döneminde tanıştığı sistem, genç yeteneğe 250 bin Euro (700 bin TL) bonus kazandırdı. 
 
İŞTE BRUMA'YA ÖZEL 'PUAN' HESABI
 
Sarı-kırmızılı kulübe 5 yıllık imza atan Bruma'nın mukavelesindeki bir madde herkesin dikkatini çekmişti. Galatasaray'dan 5 Eylül 2013 tarihinde Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada; "Bruma, bir sezonda 25 puanı tamamladığı takdirde (1 puan ilk onbirde yer alırsa, 0,5 puan sonradan oyuna girerse, 0,25 puan yedekte olup oyuna girmezse) ilk 3 sezon 250'şer bin Euro ve sonraki 2 sezon 300'er bin Euro daha ödeme almaya hak kazanacaktır" ifadeleri yer almıştı.
 
Bu sezon 18 kez ilk 11'de sahaya çıkan Bruma, 10 kez sonradan oyuna dahil oldu. Sarı-kırmızılı kanat oyuncusunun yedek kulübesinde tamamladığı karşılaşma sayısı ise 8 oldu. Böylece genç yetenek, 6 mücadelede kadroya dahi girememesine karşın puan kotasını doldurduğu için 250 bin Euro'yu kaptı.
 
BRUMA'NIN KATKISI NE KADAR?
 
Cesare Prandelli'nin yerine teknik direktörlük koltuğuna Hamza Hamzaoğlu'nun oturmasıyla daha çok forma şansı bulan 20 yaşındaki futbolcu, 3 kulvarda çıktığı 28 maçta 3 gol ve 6 asistlik performans sergilerken, kendisi için ödenen paranın hakkını vermeyi başaramadı.