Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid mücadelesi öncesinde düzenlediği basın toplantısında, maçta sahaya süreceği kadro ile ilgili de önemli ayrıntılar paylaştı.

Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor karşısında 30 dakika şans verdiği Bruma'nın 90 dakika oynayacak bir kondisyonda olmadığını söylerken, "Bruma'nın malesef 90 dakikalık durumu yok şu an. Her geçen gün daha iyiye gidiyor ama ona bir Milli takım arası daha iyiye gidebilir. Hocalarıyla da konuştum fiziki olarak 90 dakikayı çıkarması mümkün değil." açıklamasını yaptı.

"FORMASYON OLARAK DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİRİZ"

Terim ayrıca, Real Madrid mücadelesinde ligde kullandığı 4-4-2 sistemini değiştirebileceğinin de sinyallerini verdi ve alışılagelmiş kadroda çok değişiklik olmayacağını, "Formasyon olarak maçta değişiklikler gösterebiliriz. Cezalar, sakatlıklar, yabancı durumu vs. olunca farklı formasyonlara itebilir bizi. Semih, lig maçından sonra ağrısı olduğunu söyledi. Ona göre hazırlandı. Yarınki kadronun çok da yabancı olduğumuz bir kadro olmadığını söyleyebilirim şimdiden." sözleri ile gösterdi.

Galatasaray'da Real Madrid ile 17 Eylül günü oynanacak mücadele öncesinde sakat oyunculardan Selçuk İnan ve Semih Kaya'nın düzeldiği belirtildi.