Şampiyonlar Ligi'nde belirlenen grupların ardından kadrosunu hızla şekillendirmeye başlayan ve elmander'in gidişiyle kontenjanını doldurmak isteyen Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in istediği genç futbolcunun transferini son noktaya getirdi..

Galatasaray yönetimi, Monaco'nun aradan çekilmesiyle genç Portekizli'nin transferinde tek başına kaldı ve bonservis bedeli olarak Sporting Lizbon'a 10 milyon euro önerdi.

Bruma'ya yıllık 2 milyon 200 bin euro öneren Galatasaray yönetimi menajeri Bebiano Gomes ile her konuda anlaşmaya vardı. Genç futbolcunun 5 yıllık sözleşme imzalayacağı da belirtildi.

Galatasaray'ın bu teklifi Portekiz gazetelerinde de manşete taşınırken, Bruma'nın transferi ile ilgili detayların 2 gün içerisinde bitmesi ve sarı kırmızılı kulübün en geç pazartesi gününe kadar bu transferi borsaya bildirmesi bekleniyor.

Galatasaray yönetiminin UEFA'ya liste verilmesinin son günü olan 8 Eylül'e kadar bir transfer daha yapması ve Riera'nın yerine yeni bir ismi daha kadroya dahil etmesi bekleniyor.

Bu konuda görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetiminin teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine kanatlarda oynayan isimler üzerinde durduğu bildirildi.

Galatasaray yönetimi, Arda Turan konusundaki son atağını Şampiyonlar Ligi kuralarının çekildiği Monaco'da yaptı.

Başkan Ünal Aysal'ın, Atletico Madrid başkanı ile bir araya geldiği ve Arda Turan'ı bir kez daha istediği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki heyecanı ikiye katlandı. UEFA'nın bu sezon uygulayacağı 19 yaş altı şampiyonlar liginde Galatasaray türkiye'yi temsil edecek ve sarı kırmızılı ağabeylerinin dev organizasyondaki rakiplerinin genç takımlarıyla karşılaşacak.

Lig Tv