Real Madridli Cristiano Ronaldo ile Galatasaraylı Bruma arasındaki yakınlığın nedenleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Portekiz Milli takımı kampında bulunan iki oyuncunun aynı arabadaki görüntüleri önceki günlerde çok konuşulmuş ve Ronaldo’nun genç futbolcuyu yanından ayırmadığı yorumları yapılmıştı.

Correio de Manha gazetesi Cristiano Ronaldo’nun birçok yaşıtının bulunduğu kamp ortamında neden sık sık Bruma ile görüntülendiğine açıklık getirdi. Buna göre yıldız futbolcu da Galatasaraylı oyuncuyu gerçekten kendisinin veliahtı olarak görüyor ve bu yüzden yakın ilgi gösteriyor. Ronaldo’nun Portekiz Milli Takımı’nın geleceği olarak gördüğü Bruma’nın gelişimi ile bire bir ilgilendiğini belirten Portekiz gazetesi, “İkili arasındaki dostluk her geçen gün büyüyor” değerlendirmesinde bulundu. 

Ronaldo oynamazsa Bruma

Öte yandan Portekiz’in bu gece İsveç ile oynayacağı Dünya Kupası play off karşılaşmasında Ronaldo’nun durumunun kesin olmadığı belirtildi. Real Madrid’in, Sociedad ile yaptığı maçta sol ayağından bir sakatlık yaşayan yıldız futbolcunun bu maça yetiştirileceği düşünülse de; henüz tam olarak iyileşmediği, dün takımdan ayrı salonda çalışan yıldız futbolcunun durumunun maç saatinde belli olacağına dikkat çekildi. Ronaldo’nun oynamaması durumunda ise son günlerde yanından ayırmadığı Bruma’nın, bu geceki maçta onun yerini dolduracak ilk isim olacağı ifade edildi.