Ülkemizde düzenlenen U-20 Dünya Kupası'na ikinci turda veda eden Portekiz U-20 Milli takımının yıldız oyuncusu Bruma'nın transferi için girişimlerde bulunan Galatasaray'a Portekiz'den üzücü bir haber geldi.

Genç yıldızın menajeri Bebiano Gomes, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Manchester City'nin ve Chelsea'nin de istediği oyuncusu için en yüksek teklifi 7 milyon euroyla Galatasaray'ın yaptığını belirtmişti.

Menajer Gomes'in bu açıklamasının ardından Sporting Lisbon yöneticisi Jose Quintela'da Portekiz basınına yaptığı açıklamada Bruma'yla yeni bir sözleşme yapacaklarını belirterek, "Başkanımız bütün çalışmalarını yaptı. Görüşmeler devam ediyor ve yakın zamanda tamamlanacak. Niyetimiz çok açık, bir sene sözleşmesi kalan Bruma'nın takımda kalmasını sağlamak" ifadelerini kullandı.

U-20 Dünya Kupası'nda oynadığı 3 karşılaşmada 5 gole imza atan 20 yaşındaki Bruma, geride kalan sezona Portekiz 2. Ligi'nde mücadele eden Sporting Lisbon B takımıyla başlamış 25 maçta 6 gol atmıştı. İkinci yarıda Sporting Lisbon takımına katılan Bruma, Portekiz Ligi'nde ise 13 maçta Betkanyon görev yaptı ve 1 gol kaydetti.