Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve çarpaz bağlarındaki kopma nedeniyle sezonu kapatan Bruma'nın tedavisine Portekiz'de devam etmek istemesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Bruma'nın avukatı Bebiano Gomes, yaptığı açıklamada Bruma'nın tedavi sürecine Portekiz'de devam etmesinin olumlu olacağını dile getirirken; oyuncunun menajeri Balde de aynı görüşü savundu. Bugün öğleden sonra İstanbul'a gelerek Galatasaray Yönetimi ile Bruma'nın Portekiz isteğini görüşecek olan Gomes, sarı-kırmızılı yönetimi ikna etmeye çalışacak.

Avukat Bebiano Gomes'in Bruma'nın 3-4 ay boyunca Portekiz'de kalma isteğini geri çevirmesi beklenen Galatasaray'ın sözleşmenin dondurulması hususunda da kritik bir görüşme yapacağı ve ardından resmi olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuracağı kaydedildi.

Tedavisinin bir kısmını Portekiz'de sürdürecek olan ancak ana tedavi sürecini İstanbul'a geçirerek olan Bruma'nın son durumu hakkında konuşan menajer Balde, "Bruma'nın yaşadı sakatlık hiç kolay değil, bu olayı ilk duyduğunda büyük bir üzüntü yaşadı. Bruma, Chelsea maçlarında oynamak ve 2014 Dünya Kupası'na gitmek istiyordu. Artık, Bruma'nın çevresindeki herkesin ona destek olması gerekir" şeklinde konuştu.


Sporx