Portekizli futbolcunun menajeri Marco Kırdemir, sarı kırmızılı yönetim tarafından geçen sezon Sporting Lizbon'dan 13 milyon Euro'ya transfer edilen genç oyuncunun şu anki değerinin 18 milyon Euro olduğunu söyledi. 

DAHA HIRSLI, SÜREKLİ 11'DE OLACAĞINA İNANIYOR 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, "Geçen sezon Tokatspor'la yapılan kupa maçında sakatlandı, sezonu kapattı. Avrupa'nın en büyük kulüpleri onu izliyordu; bizim için negatif oldu; ancak buna rağmen fiyatı arttı. Çok iyi bir rehabilitasyon dönemi geçirdi. Şu anda fiziksel olarak kendini çok geliştirdi. Daha güçlü bir biçimde lige döndü. Kendisiyle yaptığımız görüşmede, 'Daha hırslıyım. Hocamın gözüne girmek istiyorum. Ayrıca ayrıca fizik ve ağırlık çalışması yapıyorum. Takımda rekabet üst seviyede, bu nedenle çok çalışıyorum. Sürekli 11'de olmak için elimden geleni yapacağım' diyor. Büyük takımlar hâlâ onu izliyor" dedi.

MONACO VE EVERTON ÇOK İSTEDİ 

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalmasına rağmen, değerini arttırdığını ve Avrupa'nın önde gelen takımlarının Bruma'yı gündemlerinde tutmaya devam ettiğini belirten FIFA menajeri Kırdemir, "Ocak'ta Sunderlan kiralamak istedi. Satış opsiyonunu da almak istiyorlardı. Ancak bir hafta sonra sakatlandı. Bu yaz, Monaco çok istedi. Yakından izlediklerini istediklerini söylediler. Everton çok istiyordu. Kiralık olarak almak istediler; ancak başkan Ünal Aysal kiralık olarak gelen tekliflerle ilgilenmediklerini söyledi.  Ancak tüm haklarıyla futbolcuyu transfer etmek isteyen takımlarla görüşebileceklerini bildirdi. Bu sezon da teklifler gelebilir" ifadelerini kullandı. 

ŞU ANDAKİ MİNUMUM DEĞERİ 18 MİLYON EURO 

Bruma'nın şu anki satış bedelinin 18 milyon Euro olduğunu belirten Marcok Kırdemir, "İyi bir performans gösterirse bu rakam daha da yukarı çıkar. Ama 18 milyon Euro'dan aşağıya olmaz. Zaten Ocak ayında teklif veren kulüpler satın alma opsiyonu olarak 18 milyon Euro vermeye razı olmuşlardı. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde iyi performans gösterirse İngiltere'den çok sayıda teklif gelebileceğini düşünüyorum. Sitili Premier Lig'e uygun. Orada oynayabilecek bir kapasiteye sahip. Bu sezon pek çok teklif gelebilir. Bence ileriki yıllarda  İngiltere Premier Ligi'nde oynayacağına inanıyorum. Bu 1 sezon sonra da olabilir daha sonra da" dedi.