Galatasaray'da sürpriz bir gelişme güne damgasını vurdu. Bruma'nın menajeri, başkan yardımcısı ve futbol şubesi sorumlusu Abdurrahim Albayrak'tan randevu alarak İstanbul'a geldi.

Menajer Marko Kırdemir, yeterince forma giyemediği için rahatsız olduğunu yüksek sesle dile getiren Bruma'nın ayrılık talebini Albayrak'a iletti. Sarı-Kırmızılı yönetici ise, "Teklifleri getirin, değerlendirelim" yanıtı verdi.

Görüşme sonrası taraflar yakın bir zamanda tekrar bir araya gelmek için sözleşti. Galatasaray Yönetimi'nin planı da bu görüşme sonrası ortaya çıktı. Başkan Duygun Yarsuvat önderliğindeki yönetim kurulu, kapıya kadar gelen bu fırsatı geri çevirmek niyetinde değil. 

Sarı-Kırmızılılar, 10 milyon Euro üzerinde bir teklif gelmesi halinde Portekizli genç yeteneği elden çıkaracak. 10 milyon Euro'nun altındaki tekliflere ise, "Kiralık olarak gönderebiliriz" yanıtı verilecek. Bu yolla Bruma'nın maliyetinden kurtulacak olan yönetim ayrıca UEFA'nın Finansal Fair Play konusundaki taleplerini de karşılamış olacak. Bilindiği üzere UEFA'nın Finansal Fair Play uygulamaları nedeniyle Galatasaray'ın bu sezon sonuna kadar bütçesinde iyileştirmeye gitmesi gerekiyor.