Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Kırdemir, "Bruma'da bir düşüş olduğu kesin. Bunu açıkça söylemeliyiz.  Ama bu psikolojik bir sorun. Geçen sezon geçirdiği sakatlık onu etkiledi. Çok uzun süre sakat kaldı. Genç futbolcular da bunlar görülür. Özgüven sorunu yaşıyorlar" dedi. 

KORKUYU ÜZERİNDEN ATACAK

Kırdemir, Bruma'nın üzerindeki korkuyu atacağını söyledi: "Hamza hocamızın yardımıyla bu süreci atlatacak. Hamza hoca zaten kendisine şans veriyor. Bundan sonra da şans vereceğine inanıyorum. Son gittiğimde kendisiyle bir toplantı yaptım.

Hamza Hocanın gelişiyle birlikte şans bulacağını söyledim, 'Bunu iyi kullan forma almak kolay değil, çalışmazsan forma alamazsın' dedim. Sakatlıktan sonra futbolcular da tekrar sakatlanırım şeklinde oluşan bir korku vardır. Belki Bruma bu korkuyu üzerinden atamadı. İnşallan önümüzdeki dönemde kendisini bulacak." 

DEĞERİNİ HALA KORUYOR

Marco Kırdemir, genç oyuncunun performansı nedeniyle piyasa değerinin düştüğü yorumlarına da katılmadığını ifade etti: "Ama şundan emin ileride çok büyük bir star olacak. Çok büyük bir futbolcu olacak. Asla Galatasaray'a transfer edildiği değerin altına düşmedi. Hala Juventus'un Fransız oyuncusu Pogba ile birlikte kendi yaş grubunun Avrupa'da en değerli oyuncusu olarak gösteriliyor."