Galatasaray'da bu sezon yeteri kadar forma şansı bulamayan Bruma'nın adı Ada basınında yine gündeme geldi. Genç Portekizli oyuncunun menajeri Marco Kırdemir, İngiliz basınına verdiği demeçte Sunderland iddiaları hakkında konuştu.

Marco Kırdemir, Bruma ile geçen sezon da Sunderland'in ilgilendiğini doğrularken, ''Bu sezon Sunderland ile bir görüşmemiz olmadı. Geçtiğimiz sezon Bruma o sürpriz sakatlığı yaşamadan önce Sunderland ile görüşmüştük. Bruma'yı kiralamak istiyorlardı ancak Ocak ayından bu yana onlarla yeni bir görüşme yapmadık'' ifadelerini kullandı.

Bruma'nın Prandelli yönetiminde çok az forma şansı bulduğunu ve İngiltere'ye sıcak baktığını söyleyen Kırdemir, ''Bruma İngiltere'ye gitmek konusunda olumlu düşünüyor. Prandelli yönetiminde fazla oynamıyor. Eğer Premier League'den bir takım Galatasaray ile anlaşırsa, Bruma kesinlikle ilgilenecektir'' dedi.

Sunderland Menajeri Gus Poyet de geçtiğimiz günlerde Sunderland'in Ocak transfer döneminde kadroyu kuvvetlendirmek için birkaç oyuncu alaklarını ve bu oyunculardan birinin kanatlarda görev yapan bir hücum oyuncusu olacağını söylemişti.