U20 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken ve Chelsea ile Galatasaray'ın transfer için büyük bir yarışa girdiği iddia edilen Bruma hakkında flaş bir açıklama geldi.

Portekizli genç yıldızın menajeri Nakitbahis Bebiano Gomes, şu ana kadar bazı teklifler aldıklarını ve en iyi teklifi ise 7 milyon euro ile Galatasaray'dan aldıklarını açıkladı. Bruma'nın transfer süreci hakkında konuşan Gomes, "Bildiğiniz gibi Chelsea, menajer Pini Zahavi aracılığıyla 4 milyon euro teklif yapmıştı ancak Galatasaray'ın 7 milyon euroluk teklifi çok önemli" dedi.

Sporting Lisbon ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Bruma'nın kariyerine yurtdışında devam etmek istediğini de vurgulayan Gomes, "Bruma'nın sözleşmesi bu yıl sonunda bitecek, görüşmeler için önceliği Sporting'e vermek durumundayız ve onlar da sözleşmeyi 2018'e kadar uzatmak istiyorlar. Öncelikli olarak onlarla görüşeceğiz, Sporting saygıyı hak ediyor" dedi.

Galatasaray cephesi Bruma'nın transfer süreci hakkında ser verip sır vermezken; başkan Ünal Aysal'ın transfer sezonunun ilk döneminde "U20 Dünya Kupası'ndaki isimleri yakından takip edeceğiz, oraya yönelik de bir çalışmamız olacak" açıklaması transfer iddialarını güçlendiriyor.

Bruma'nın menajerinin yanı sıra Portekiz'in saygın gazetelerinden ABola da Bruma - Galatasaray flörtünü yakından takip ediyor. Abola'nın bugünkü baskısında Galatasaray'ın Bruma için 7 milyon euro değil 12 milyon euroluk bir teklifle Sporting'in kapısını çaldığı duyuruldu.

Sporx