Önder Özen, Galatasaray'ın transfer gündemini ve hoca adaylarını da yorumladı.

"TORRENT MUHTEMELEN YOK"

Torrent muhtemelen önümüzdeki sezon yok. Galatasaray'ı bekleyen bir seçim var. Konuşulanlar belli. Adaylar tercih etmeyecek. Bir de takımda gidecek oyuncular var. Bir de yatırım yaptığı oyuncular var. Ben Morutan'ın bu maçta 1 dakika bile süre verilmemesinin artık başka bir sebebi olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü geçen hafta da yoktu. Bu çok normal değil. Bilmediğimiz açıklanmamış bir sorun olabilir.

"FARKE ALMAN EKOLÜ DEĞİLDİR"

"Okan Buruk Başakşehir ile ikinci döneminde başarısız değildi. Şampiyonlar Ligi'nin vermiş olduğu baskıyla ligde puan kayıpları yaşadı. Farke bir Alman ekolü değil. Almanya'daki sıradışı Alman. Dortmund ekolü ama Norwich'te oynattığı oyunla değişti. İngiltere adamı değiştirir. Farke çok fazla risk alan bir teknik adam. Alman ekolünde garanticilik vardır."

"4 ORTA SAHA ŞART"

"Okan hoca bir Türkiye Kupası, Süper Kupa ve lig şampiyonluğu var. Bunu Galatasaray dışında başarmış bir adam. Farke Türkiye'de çok maceraperest bulunabilir. Her şampiyonluk bazı riskler almayı gerektirir. Galatasaray'da omurgaya yüzde yüz 4 orta saha almak zorundasınız. Kiminle çalışırsanız çalışın. diğer büyük takımların kongrelerinde teknik direktör konuşulmaz. Ama Galatasaray'da konuşuluyor."

NİHAR KIRMIZI: "2.8 MİLYON EURO DOĞRU DEĞİL"

Galatasaray'ın İspanyol teknik direktörü Domenec Torrent ile ilgili olarak sarı-kırmızılı kulübün mevcut yöneticilerinden Nihat Kırmızı açıklama yaptı.

İspanyol teknik adamın kontratındaki fesih maddesinde yazan rakamla ilgili soruyu yanıtlayan Nihat Kırmızı "2.8 milyon euro tazminat maddesi olduğu doğru değil. Belki de yeni yönetim, tazminat ödemeden Torrent'i gönderebilir. Yeni gelecek yönetime bağlı." dedi.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın 2 futbolcusuna teklif var" Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın 2 futbolcusuna teklif var"

(NTV)