Drogba için Chelsea'nin yeri çok ayrı. Önceki gün Florya'da Galatasaray'ın idmanında yaşananlar ise bu aşkın en güzel kanıtı. İşte o günün hikayesi: İdmana çıkan Fildişili golcünün ağzını bıçak açmıyordu. Takım arkadaşları, Drogba'ya neden suskun olduğunu sordu. Sesinin kısık olduğunu işaret eden yıldız oyuncu, "Chelsea-PSG rövanşını heyecanla izledim. Demba Ba'nın son anlarda turu getiren golüne o kadar sevindim ki evi inlettim. Bu yüzden ses kalmadı" dedi. Chelsea dışında PSG'nin ezeli rakibi eski takımı Marsilya'ya gönül veren Drogba, çifte sevinç yaşadı.

Her yol Chelsea'ye
Sezon başında eski hocası Mourinho'yu göreve getiren Chelsea, eski forveti Didier Drogba'ya da kancayı taktı. Fildişili forvet, Galatasaray'a para kazandırmadan ayrılmayacağını söyledi. İngiliz devi bonservis ödemek istemedi ve tercihini bedava olan Eto'o'dan yana kullandı. Kader, Drogba ile eski takımının yollarını 2014'te kesiştirdi. Galatasaray ile Chelsea Şampiyonlar Ligi ikinci turunda rakipti. Eşleşmede maçtan çok Drogba'nın Stamford Bridge'de efsane gibi karşılanması konuşuldu.

PSG'nin belasıydı
Sekiz sezon Chelsea'de oynayan Didier Drogba, mavi-beyazlı formayla ilk Şampiyonlar Ligi deneyimini 14 Eylül 2004'te PSG'ye karşı yaşamıştı. Eski bir Marsilyalı olduğu için Paris'te Parc Des Princes tribünleri top ayağına geldiği her an onu ıslıklamıştı. Drogba da attığı iki golden sonra " Haydi Marsilya!!!" tezahüratı yapmış ve PSG taraftarını kızdırmıştı.

(Sampiy10.com)