Golü attıktan sonra G.Saray taraftarının bulunduğu tribünlerin önüne giden ve ciddi bir duruş gösterisi yapıp ardından kafa sallayan, bu sevinçlerine Drogba’yı da ortak eden ikilinin bu figürü hafta içinde idmanda kararlaştırdıkları öğrenildi. Kopenhag maçında gol atan Felipe Melo ile Kamerunlu stoper Chedjou, cuma günkü antrenmanda bir ara bu gol sevinçleri için kafa yordu. 

MELO GOL ATMADAN AÇIKLAMAM!

Konuşma sırasında Chedjou ile Melo, “Öyle bir sevinç yapalım ki insanlar merak etsin. Ama bu golün sırrını ikimiz de gol attıktan sonra açıklayalım” kararı aldı. İkili bu fikri arkadaşları ile bile paylaşmadı. “Duruşlu sevinci” gol atan Chedjou yaparken Melo da eşlik etti. Tüm Türkiye’nin merak ettiği bu sevinçle ilgili Chedoju, merak içinde bunu soranlara “Bunu kimseye anlatamam. Ancak Melo da gol atınca bu sevinci yapacak. Sırrımızı ancak Melo’nun golünden sonra anlatabilirim” dedi. 

KİM GOL ATARSA 'DURUŞ' VAR 

Gözler ise Felipe Melo’nun ne zaman fileleri sarsacağına çevrildi. G.Saray önce Torku Konyaspor, sonra deplasmanda Kopenhag ile oynayacak. Ardından da 10 Kasım’da Şükrü Saracoğlu’nda F.Bahçe ile karşı karşıya gelecek. Kaynaklara göre ikili arasındaki bu sır sevinç, aslında derbinin provası niteliğinde. Brezilyalı orta saha, Kadıköy’de gol atar mı bilinmez ancak kim atarsa atsın G.Saraylılar bu sevinci ezeli rakiplerinin sahasında yaşamayı planlıyor.

Akşam