Sakatlığından sonra ilk kez konuşan Aydın Yılmaz,

Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle takım arkadaşlarıma, taraftarlarımıza, Galatasaray camiasına ve beni abisi, kardeşi görüp bana geçmiş olsun mesajı gönderen taraflı tarafsız herkese çok teşekkür ediyorum.  Sağolsunlar. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Daha önce de böyle büyük 1-2 sakatlığım olmuştu. Bu da olacakmış. Benim için önemli olan bu sakatlıktan en iyi şekilde ve daha da güçlü olarak geri dönmek. 

Sakatlığında sahanın zeminin büyük payı olduğunu söyleyen Aydın sözlerine şöyle devam etti;

Bu tip sahalarda oynuyoruz. Bu ilk değil, ben de son olmayacağım. İnşallah bunların önüne geçeriz ve Türk futbolu daha da iyi yerlere gelir.

Sahalara ne zaman döneceği hakkında net bir şey söyleyemeyen Aydın Yılmaz;

Ayağımda bir kırık var. Onun iyileşmesini bekleyeceğiz. Sonraki süreçte iyileşmesine göre tabi biraz da zamana bağlı olarak en kısa sürede sahalara dönmek istiyorum.

Sakatlandığı pozisyon sonrasında Serdar Özkan’ın gözyaşları içinde kalması üzerine;

Serdar benim çocukluk arkadaşım. Milli takımlardan beri hep beraberiz. Galatasaray’da da birlikte çalıştık. Beraber girdiğimiz için pozisyona O’da çok üzüldü. Onun bir suçu yok pozisyonda. Benim de başıma gelse bende aynı şekilde çok üzülürdüm. Bunlar olağan şeyler. Yapabilecek bir şey yok.

Takım arkadaşlarının Gaziantepspor maçında ısınmaya Aydın Yılmaz tişörleri ile çıkmasına çok duygulandığını belirten Aydın;

Çok duygulandım gerçekten. Böyle bir arkadaş grubunun içinde olduğum için de çok mutluyum. Sağ olsunlar her fırsatta yanımda olduklarını gösterdiler. İnşallah onlarda başarılar yakaladıklarında daha da sevineceğim.

Bruma’nın sakatlığına da çok üzüldüğünü söyleyen Aydın, bu şansızlığı kırıp en iyi şekilde telafi etmeye çalışmamız lazım diyerek sözlerini noktaladı.

Peşindeyiz.tv