EMRE, YEKTA VE HAKAN'A BÜYÜK ŞANS!

2013/2014 sezonunda 18 kişilik maç kadrosunda maksimum 6 yabancı oyuncu sınırlaması gelmesiyle birlikte özellikle Fatih Terim tarafından zaman zaman şans verilen Emre Çolak, Yekta Kurtuluş ve Hakan Trbet Balta gibi isimlerin yeni sezonda alacakları sürelerde de artış olması bekleniyor.

Emre Çolak geçen sezon forma giydiği 24 karşılaşmanın 10'unda oyuna ikinci yarıda dahil olurken, Yekta Kurtuluş ise şans bulduğu 18 maçın 7'sinde oyuna sonradan girdi.

EN ÇOK AMRABAT ETKİLENECEK

Kadroda 6 yabancıdan fazla oyuncu bulundurulamamsı ise en çok Nordin Amrabat'ı etkileyecek. Nordin Amrabat Fatih Terim tarafından geçen sezon 30 maçta forma şansı bulmuştu. Ancak Faslı oyuncu bu 30 karşılaşmanın tam 17'sinde oyuna sonradan dahil oldu.

YÖNETİM HENÜZ PES ETMEDİ

Galatasaray yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karar üzerine çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Avrupa Adalet Divanı'na başvurması beklenen yönetim, oradan istediği sonucu alması durumunda kadroda hiçbir sıkıntı yaşamayacak.

Her ihtimali göz önünde bulunduran yönetim, istenen sonucun çıkmamasını da göz önünde bulundurduğu için bazı oyuncularla yollarını da ayırma uğraşında. Gönderilecek ilk isimlerin başında Culio, Riera ve Elmander yer alıyor. Sözleşmesi sona eren Tomás Ujfalusi'ye de yeni bir kontrat önerilmeyecek.

Webaslan