Alanya Galatasaray Derneği tarafından organize edilen 19'uncu Şampiyonluk Balosu'na katılan Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Adnan Öztürk, "Kongre kararının alınması 19'uncu şampiyonluğa biraz gölge düşürdü" dedi.

Alanya Galatasaray Derneği tarafından organize edilen 19'uncu Şampiyonluk Balosu, Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Adnan Öztürk'ün katılımıyla Kleopatra Plajı'nda Filika Restoran'da gerçekleştirildi. Balonun açılış konuşmasını yapan Alanya Galatasaray Derneği Başkanı Mehmet Ali Dim, "Galatasaraylı olmak vatanı milleti sevmek, Atatürk'ü sevmektir. Galatasaraylı olmak bir onur şereftir" diye konuştu.
Gecede konuşan Adnan Öztürk ise Alanya'da bulunmaktan ve 19'uncu şampiyonluğu Galatasaray taraftarlarıyla birlikte kutlamaktan mutluk duyduğunu dile getirdi. 19'uncu şampiyonluğun Türkiye'de ilk resmi kutlamasının Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yapıldığını hatırlatan Öztürk, kongre kararını değerlendirdi.
 
Yönetim kurulunda yeni bir seçim kararı alındığını vurgulayan Öztürk, "19'uncu şampiyonluk çok önemli hatta geçen yıldan daha önemli. Kongre kararının alınması 19'uncu şampiyonluğa biraz gölge düşürdü. Ama ben daha 22 Haziran'a kadar yöneticiyim. O zamana kadar bu işlerin Venüsbet hepsinin düzeleceğine, aklın yolunu bulacağına inanıyorum. Galatasaray'da sevginin, saygının, kardeşliğin yolunu bulacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
 
Şampiyonluk coşkusunu tüm Galatasaraylıların doyasıya yaşamasını isteyen Öztürk, bu enerjinin 20'inci şampiyonluğu da beraberinde getireceğine inandığını kaydetti.
 
GALATASARAY DIŞINDAKİLER BİZİ İLGİLENDİRMİYOR
Bir gazetecinin 'Fenerbahçe'de yaşanan istifaları nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna Öztürk, "Ben sadece Galatasaray ile ilgiliyim. Diğer takımlarda ne olduğu beni pek ilgilendirmiyor. Galatasaray'a sataşılmadığı, Galatasaray yıpratılmadığı sürece orada ne olduğu beni pek ilgilendirmiyor" diye yanıt verdi.
Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da Öztürk'e Alanyaspor forması ve atkısı hediye etti.
Öztürk, basın mensuplarına, "Medya mensubu arkadaşlar, 'Öztürk, Ünal Aysal ile yollarını ayırdı, Alanyaspor'da yönetici oluyor', diye dedikodu çıkarmayın. Bu durum kardeşliğin en güzel göstergesi" dedi.
Alanya Galatasaray Derneği Başkanı Mehmet Ali Dim, başkanlık görevini derneğin kurucu üyelerinden Cevdet Zamanoğlu'na devretti. Derneğin kurucu üyelerine verilen plaketin ardından havai fişek gösterileri yapıldı.

DHA