İsviçre'nin ünlü saat üreticilerinden Hublot  tarafından Galatasaray için sınırlı sayıda üretilen özel saatlerin tanıtım  yapıldı.
 
Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen tanıtımda, Galatasaray Kulübü  İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aclan  Acar, Hublot Satış Müdürü David Camba ve D Saat Operasyon Müdürü Özhan  Bayazıtoğlu hazır bulundu.
 
Lutfi Arıboğan yaptığı açıklamada, yaklaşık 1 yıldır süren bir  çalışmanın ürünü olarak Hublot ile işbirliğine gittiklerini aktararak,  "Galatasaray için sınırlı sayıda özel ve değerli saatler üretecekler. Firmanın  Avrupa'da ve dünyada bir çok büyük takım ile yıldız sporcuya, teknik adama  yaptığı uygulama, bundan sonra Galatasaray için aynı şekilde devam edecek. Bu  birlikteliğin Galatasaray markasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz"  diye konuştu.
 
Acar: "Galatasaray'la çalışmak bir gurur kaynağı" 
 
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aclan Acar konuşmasında, 8 farklı  sektörde faaliyet gösterdiklerini söyledi. D Saat ve Mücevherat firmasının da lüks perakende alanında faaliyet  gösteren bir yatırımları olduğunu dile getiren Acar, "Bu şirketimiz, Hublot'un  Türkiye temsilciliğini yapmakta. Hublot, bir dünya markası. Aynı zamanda spora ve  futbola çok önem veriyor. Başarılarıyla dünyada adını duyurmuş, uluslararası  arenada bayrağımızı gururla taşıyan çok değerli kulübümüz Galatasaray'la bir  çalışma içinde olmak da bizim için ayrı bir gurur kaynağı" ifadelerini kullandı.
 
Hublot'un "King Power" modelinden sınırlı sayıda saatler  üreteceklerini aktaran Acar, "Titanyum modelinden 100 adet üretilecek. Altın  saatin ise tek olarak üretimi gerçekleştirilip, açık artırma ile tüm geliri  Galatasaray Kulübü'ne kalacak şekilde satışa çıkarılacak. Fiyatı nerelere çıkar  bilemiyorum ama çok önemli bir Galatasaraylının yine çok önemli bir bedel  ödeyerek almasını bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
 
Acar, titanyum saatlerin 27 bin İsviçre Frangı bedelle, yaklaşık 65  bin liraya satışının yapılacağını aktarırken, Fenerbahçe ile başladıkları projede  Galatasaray'ın ardından Beşiktaş'ın da yer alacağını ve önümüzdeki günlerde  benzer bir tanıtım gerçekleştireceklerini vurguladı.
 
Hublot Satış Müdürü David Camba ise açıklamasında, projeyi "Hublot  futbolu seviyor" sloganıyla hayata geçirdiklerini die getirerek, şunları söyledi: "Futbolla olan işbiriliğimize, 2005 yılında İsviçre Milli Takımı'ya  başladık. Daha sonra Bayern Münih, Manchester United, Juventus, Paris Saint  Germain gibi çok önemli kulüplerle, Pele, Radamel Falcao, Jose Mourinho gibi  önemli isimlerle devam ettik. Yavaş yavaş kendi bünyemizde bir futbol dünyası  oluşturmaya başladık. Ama bu ailenin içinde futbola çok önem veren bir ülke eksik  kalmıştı. Türkiye ile bu eksiği de tamamladık. Türkiye'de kulüplerle işbirliği  yapmak çok önemliydi. Avrupa'da insanlara Türkiye ile ilgili bir şey sorarsanız,  ilk olarak size Boğaziçi'nden, kebaptan bahsedeceklerdir. Sonrasında ise bayanlar  Kapalı Çarşı'dan, erkekler ise Galatasaray'dan söz edeceklerdir. Galatasaray,  Avrupa'da Türkiye'den çıkmış en bilinen futbol kulübü."
 
Öte yandan, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul sonrası  kendisinin görevinde kalıp kalmayacağı yönündeki bir soru üzerine, "Galatasaray,  son 2 yılda hem sportif hem de idari alanda önemli şeyler yaptı. Ara dönemdeyiz.  Planlanmamış bir süreci yaşıyoruz. Önümüzde bir genel kurul ve iki önemli başkan  adayı var. Biri kazanacak. Sonrası için bakmamız lazım. Galatasaray'da devamlılık  esastır. Kimin ne görev yaptığı da önemli değildir. Yeni dönemin başarılı  olmasını diliyorum" yanıtını verdi.