Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Balıkesirspor ile oynadıkları mücadelede şansız bir sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemedi. Karşılaşmanın 55. dakikasında Balıkesirspor'dan Eray ile ikili mücadeleye giren Melo, bir anda kendini yere bıraktı.
 
Yapılan müdahalenin ardından da oyuna devam edemeyeceği belirtilen tecrübeli oyuncu kenara gelirken, Emre Çolak oyuna dahil olan isim oldu. Melo, oyunu sedyeyle terk ederken durumunun ilerleyen saatlerde netlik kazanacağı ifade edildi.

Başındaki bandajı fırlattı

Galatasaray adına her şey yolunda giderken, hakemin bir kararı sonrası Felipe Melo resmen çıldırdı. Mücadelenin 39. dakikasında Melo'nun orta sahaya yakın bir bölgede Balıkesirspor'lu Uğur Akdemir'e yaptığı hareket sonrası hakem Mustafa İlker Coşkun, faul düdüğü çaldı. Düdük sonrası İlker Coşkun'un kendisine sarı kart göstermesi ise Melo'yu kızdırdı. Olay yerinden söylenerek uzaklaşan Brezilyalı, başındaki bandı da çıkararak yeşil çimlere doğru fırlattı. Pozisyonun kartlık bir hareket olmadığı ifade edildi.