SÜPER Lig’de liderlik koltuğunda otursa da bir türlü derbi kazanamayan Igor Tudor kafayı bu maçlara taktı... G.Saray kariyerinde Beşiktaş ve F.Bahçe’yi yenemeyen bunun yanında Başakşehir ve Trabzon karşısında da hep kötü sonuçlarla sahadan ayrılan Hırvat teknik adam, milli maç arasını kendi açısından fırsata çevirmek için kolları sıvadı. 

G.BİRLİĞİ karşısında alınan galibiyet ile birlikte herkes moral bulurken camia da F.Bahçe ve Trabzon karşısındaki kötü futbolu unuttu. Milli maçlar için verilecek ara nedeniyle oyuncularına 3.5 günlük izin veren Tudor, herkesin iyice dinlenmesini isterken kendisi ise Florya’dan dışarıya adım atmayacak. Hırvat teknik adamın aklı fikri Medipol Başakşehir ile oynayacakları kritik maçta.

HEDEFİ ŞAŞIRTMAK!

KURMAYLARINDAN, Başakşehir’in bu sezonki tüm maçlarının görüntülerini alan Tudor ayrıca rakip oyuncuların da bireysel performanslarını içeren görüntüleri ve verileri aldı. Ekibi ile ortak çalışmaların yanı sıra kendisi de herkesten ayrı olarak rakip analizine başlayan Tudor, bu maçta Abdullah Avcı’yı şaşırtmak ve rakibin oyun planını bozmak için düğmeye bastı. 

MİLLİ maçların ardından oyuncularının da gelmesinin ardından Başakşehir’e karşı kullanacağı taktikleri oyuncularına hafta boyunca ezberletmek isteyen Tudor ayrıca bazı oyuncularla da bireysel çalışmalar yapacak.

HIRVAT çalıştırıcı rakibin kilit oyuncuları ile ilgili özel savunma planları da hazırlamayı düşünürken duran toplar konusunda da takımını hazırlayacak. (Vatan)