Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun Başakşehir dönemlerine dair söylediği sözlerle ilgili konuştu.

"DIŞ ETKENLERDEN ETKİLNEN BİR OYUNCU GÖRÜNTÜSÜ VERİYORDU"

“Kerem, bunları söylerken onun ne yaşadığını net bilmiyorum. Onunla beraber bir sene Başakşehir’de çıktık. Açıkçası o dönem de çok güçlü bir takım vardı. Aslında kendisini geliştirebileceği bir ortam da vardı. Fakat daha dışsal motivasyonu yüksek bir oyuncu gibi bana geliyordu. Yani dış etkenlerden etkilenen bir oyuncu görüntüsü veriyordu. Çok panikti, çok top ezip kaptırıyordu. Ama dinamizmi, oyuna katmak istedikleri çok yüksekti. O dönem bizim takımımızda şans bulamadı. 4 seneyi kastederken neyi kastettiğini bilmiyorum. Çünkü bizimle beraber bir sene çalıştı.” 

"DAHA SONRA BU SÖYLEDİĞİNE ÜZÜLÜR"

“Baktığınızda birçok teknik adama ya da futbolcuya sorun, birçok sıkıntılar yaşamıştır. Ben de Kerem kadar anlatsam kulüpleri, teknik adamları şikayet etsem herhalde güzel bir 200-250 sayfalık kitap yazarız. O sıkıntıları bir tek o yaşadı zannetmesin. Hepimiz yaşadık. Mesleki olarak bir yere gelmiş birçok insan mutlaka sıkıntılı dönemler yaşamıştır. Ben de daha önce hata yapmış bir ağabeyi olarak ona tavsiye verebilirim, konuşurken ‘Bu da hayatın içinde varmış. Bunu da bana yaşattılar ama ben bundan daha güçlü çıktım’ gibi yaklaşmalı. ‘Onları unutmayacağım, onlarla hesaplaşacağım’ gibi bakış açısı kimseye bir şey kazandırmaz. Kariyerinde onun karşısına getirecekleri açısından doğru değil. Daha sonra bu söylediğine üzülür. Tanıdığım kadarıyla aklı başında da bir kardeşimiz. Beraber de oynadık. Gördüğünde bana saygıda kusur etmez. Üzüleceğimiz şeyler gençken yapmamalıyız. O zekayı biraz ortaya koymamız lazım. Ben koyamadım, onlar koysunlar.”

GALATASARAY GÜNLERİ HAKKINDA

Erden Timur: "4 milyon Euro istiyor, görüşmeler sürüyor" Erden Timur: "4 milyon Euro istiyor, görüşmeler sürüyor"

“Galatasaray’dan ayrıldığımda basın toplantısına gelmeden önce traş oldum. Kuaför bana ‘Emre ağabey tabii ki gideceksin, sen sağlıklı hayat için mi spor yapıyorsun?’ dedi. Kuaför de öyle deyince ben de basın toplantısına gidip ‘Sağlıklı hayat için spor mu yapıyorum?’ dedim. Gençliğinizde şöhretin vermiş olduğu dokunulmaz olduğunu hissettiğiniz dönemler bazen öyle cümleler söylüyorsunuz ki sonra pişman oluyorsunuz. Bu benim pişman olduğum sözlerden bir tanesidir. Karşınızda camialar ve seni seven insanlar.” 

Kaynak: VOLE