Vatan Gazetesi'ndeki köşesinde maçı değerlendiren Ulueren, Bilal, Sabri, Olcan, Umut, Burak, Hakan, Semih ve Selçuk'un bu takımda yerlerinin olmadığını yazdı.

İşte Ulueren'in ses getiren o yazısı;

"Galatasaray'da oynamak için belli yeteneklerinin olması lazım. Kalas gibi eğilip, bükülemeyen, her hava topunda faul yapan, uzun pas dışında bir meziyeti olmayan Donk’un ne kadar saçma transfer olduğunu anladım. Be Mustafa Hocam, Linnes’i bu kadar kötü oyuncu varken nasıl olur da oynatmazsın?

Bilal, Sabri, Olcan, Umut, Burak, Hakan, Semih, Selçuk’un bu takımda işleri yok. Kulüpte para yok. Avrupa’dan men ve transfer yasağı geleceğine inanıyorum. Bu durumda etkili transferler yapmayacağına göre, hadi bu sezonu geçtim ama asıl önümüzdeki 3-4 yılda bu takım asla iddialı olamaz. Şunu diyorum G.Saraylılar’a...
“BU yılı unutun ama asıl felaket önümüzdeki sezonlarda yaşanacak. Bu yapı ve kafayla G.Saray uzayamaz ve kısalır gider.”

Muslera'nın kötü oynayıp G.Saray’ın kazanması mümkün değildi. Bu sezon başından beri G.Saray’ı her maç yakan Muslera komik 2 gol yedi, doğal olarak G.Saray kaybetti. 

Bugüne kadar hiç beğenmediğim hakem Halis Özkahya hayatının maçını yönetti. Sadece Olcan’a dokunmayan Rusescu’ya hatalı kart gösterdi, bir de kasıtlı elle oynayan Hakan’ı çift sarı karttan atması gerekirdi.  

ÇİFTE STANDART

Denizli'nin G.Saray’ın en iyisi ve gollerde ciddi katkı yapan Sinan’ı çıkarması da, Yasin’i hiç oyuna dahil etmemesi de önemli hatalardı. Ama Denizli hala bitik Umut’a bel bağlıyor. Selçuk ve Donk sahanın en kötüsüydü. Burak da rakip ikramı sonrası attığı güzel gol dışında sahada yoktu. 75’te Sneijder, Sabri’ye iğrenç kötü bir pas attı ve Sabri topu yakalayamadı. Geçen hafta benzer pası Burak, Sneijder’e atmış G.Saray seyircisi Burak’a demediğini bırakmamıştı. Ama Ankara’da Wesley Sneijder’e kimse çıt çıkarmadı. İşte bu da seyircisinin çifte standardı. 

Sonuç olarak başta Muslera, Selçuk, Burak, Donk, Sabri ve Hakan Balta çok kötü oynayıp G.Saray kaybetti. Aslında farklı yenilmeleri gerekirdi ama Osmanlıspor rakibin adından korktu ve farka gidemedi."