Didier Drogba'nın ardından flaş bir ismi kadrosuna katarak bir kez daha dikkatleri üzerine çekmek isteyen Galatasaray'ımız, bir süredir Mario Mandzukic için yakından ilgileniyor. Robert Lewandowski'nin transferinin ardından Bayern'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hırvat yıldız için deneyimli menajer Ivan Cvjetkovic'ten flaş açıklamalar geldi.

Mandzukic için İngiltere, İspanya, İtalya ve Türkiye'den bazı teklifler aldıklarını açıklayana Cvjetkovic, "Şu anda transfer düşünmüyoruz, Mario'nun Bayern ile sözleşmesi 2016'ya kadar devam ediyor. Pep ile bu konuda bir görüşme yapmadık ama sanırım bazı konular Temmuz ayında netleşecek." dedi.

Mario Mandzukic'in durumunun Dünya Kupası'ndan sonra netleşebileceğini vurgulayan Cvjetkovic, "Teklifler geliyor ancak bu teklifleri bizden önce değerlendirip değerlendirmeme kararını verecek olan kulüp Bayern. Bizim önceliğimiz Bayern ancak kararı tabii ki onlar verecek" şeklinde konuştu.

Didier Drogba'nın ayrılığının ardından forvet bölgesine sanasyonel bir transfer yapmak isteyen Galatasaray'ın Mario Mandzukiç'i transfer listesinde tuttuğu ve Hırvat yıldız için Bayern ile görüşmelere başladığı biliniyor. Hırvat yıldızın menajerinin de isim vermeden yaptığı "Türkiye'den teklif var" açıklaması sarı-kırmızılı kulübün transfer şifrelerini ortaya çıkarttı.