Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Onun yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Kemal Yılmaz yapacak. 

HAMİT VE GÖKHAN SAKAT

Bursaspor karşılaşması öncesi Galatasaray'da iki oyuncunun sakatlıkları bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri devam ve antrenmanlarda da takımla çalışmalara henüz dahil olamayan Hamit Altıntop ile Gökhan Zan, maçın kadrosunda yer alamayacak.

PRANDELLI SİFTAH YAPACAK

Galatasaray'ın yeni teknik direktör Cesare Prandelli, Spor Toto Süper Lig'de "siftah" yapacak. Vatandaşı Roberto Mancini'den teknik direktörlük koltuğunu devraldıktan sonra sarı-kırmızılı ekiple ilk resmi maçına TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye karşı çıkan İtalyan teknik adam, Süper Lig'deki ilk mücadelesinde ise deplasmanda oynanacak Bursaspor karşılaşmasında takımının başında yer alacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Veysel Sarı, Semih Kaya, Chedjou, Hakan, Selçuk İnan, Melo, Olcan Adın, Sneijder, Bruma, Burak Yılmaz

Bursaspor: Harun, Şener, Serdar, İbrahim, Aziz Eraltay, Traore, Holmen, Volkan, Belluschi, Ozan İpek, Fernandao

STAT: Bursa Atatürk
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19:00
HAKEM: Halis Özkahya

BURSA'DA ZORLU DEPLASMAN

Bursaspor, evinde Galatasaray ile yaptığı maçlarda galibiyetlerde rakibine 17-12 üstünlük sağladı. Bursa'da yapılan 16 lig karşılaşması da beraberlikle sonuçlandı, Galatasaray'ın 47 golüne karşılık, Bursaspor 46 gol attı. Galatasaray deplasmandaki son 6 lig maçını da kazanamadı.