Galatasaray'da yeni başkan yarın seçilecek. Ünal Aysal'ın başkanlığı döneminde danışmanlığını yapan Bülent Tulun'un dün Duygun Yarsuvat'ın yönetimindeki isimlerle bir araya gelmesi "Göreve devam mı edecek?" sorularını beraberinde getirdi.

Aysal döneminde yapılan transferler nedeniyle taraftarla karşı karşıya kalan ve Aysal tarafından altyapı  projesi  için Almanya'ya gönderilen Tulun, Yarsuvat'ın başkan seçilmesi halinde 2. Başkanlık görevine gelmesine kesin gözüyle bakılan Dursun Özbek'in sahibi olduğu oteldeki İtalyan restoranındaAbdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile bir araya geldi.

Yemeğe elinde mavi bir dosya ile gelen Tulun'un, Almanya'daki çalışmaları hakkında ikiliyi bilgilendirdiği öğrenildi.

İşte o an...

TALİHSİZLİK
G.Saray'da başkan adayı Alp Yalman, Şampiyonlar Ligi'nde önceki gece aldığı 4-0'lık Dortmund yenilgisinin ardından Prandelli'nin yaptığı "Benim buraya gelme nedenim 4. yıldız" sözlerini "talihsiz" olarak niteledi. Yalman, "Galatasaray yarıştığı her yerde zirveyi hedefler" dedi. Yalman, "Başkan olmanız halinde Prandelli ile devam edecek misiniz?" sorusuna "Önce hoca ile görüşeceğim ve ardından bir karar alacağız" diye yanıt verdi. Galatasaray'ın şişmiş bir oyuncu kadrosunu olduğunu ifade eden Alp Yalman, Wesley Sneijder ile sözleşme uzatıp uzatmayacakları konusundaysa "Sözleşmeyi gördükten sonra karar vereceğiz" diye konuştu.

ALAY ETTİLER
Duygun Yarsuvat da, Ünal Aysal'ı eleştirirken, Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'a sert çıktı.

Yarsuvat şunları söyledi: "Müstafi bir başkan, G.Saray tüzüğünün ilkelerini ortadan kaldırırcasına başkanlığı bırakıp gidiyor. Kasayı açtığımızda içinin boş olduğunu göreceğiz. İlk işimiz mali denetleme yapmak. İki Galatasaraylı futbolcu otomobilin içinde dolarları saçıyorlar. Bunları sayıyorlar ve gülüyorlar. Bu şekilde kulübüyle alay edilmesini, 'siz ne yaparsanız yapın biz paraları yiyoruz' demelerini yakıştıramadım.