Bruma’nın Tokatspor maçında yaşadığı sakatlıktan sonra sezonu kapatması yöneticilerimizi harekete geçirmiş ve yabancı kontenjanında yer açılması için sözleşmesinin dondurulması gündeme gelmişti. Fakat TFF Basın Sözcüsü Mete Düren ise prosedür gereği Bruma’nın sözleşmesinin dondurulamayacağını söylemişti.

Bu gelişmelerin yanı sıra Mete Düren sorunun çözümü konusunda yol göstermiş ve Delgado’nun o dönemde sözleşmesinin feshedildiğini ve tekrar oynamaya başlayacağı zaman yeni sözleşme imzalandığını belirtmişti.

Peşindeyiz Tv'nin yaptığı araştırmaya göre, işin aslının bu şekilde olmadığını Delgado’nun sözleşmesinin dondurulduğunu ve hatta Fink ve Tabata transferlerinin de aynı şekilde yabancı kontenjanındaki sorun nedeniyle sözleşmenin askıya alındığını gördük.

Dün yönetimde BJK için sözleşme dondurmayı hak gören zavallı vasıfsız yönetici Mete Düren daha başvuru yapılmadan başvuru yapılırsa dondurmayız deme cüretini nasıl gösteriyor? Söz konusu Galatasaray olunca konuyu yönetim kurulunda ele bile almadan direkt bu yargıya Mete Düren nasıl varıyor?

İşte Delgado için KAP’a bildirilen açıklama



İşte Fink için KAP’a bildirilen açıklama



İşte Tabata için KAP’a bildirilen açıklama



Peşindeyiz Tv