GSGAZETE - Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'ın başkanı Veysel Giley, son dönemde yaşanan hakem hataları ve gündeme ilişkin sert ifadeler kullandı. İşte Giley'in o sözleri;

"Herkes şunu bilmeli ki Galatasaray üç kulvarda da sadece hedefine odaklanmıştır. Puan farkı azalınca kaos ortamı yaratarak hakemleri sindirme operasyonuna girişen çağ dışı zihniyet meyvelerini bu hafta almaya başladı. Sanılmasın ki bu tezgahları kimse görmüyor, herkes uyuyor. 

Geçen hafta'dan beri ortalığı yakıp, yıkanlar, üstüne yürüyenler bugün sahada olanları izah edebilir mi? Sahada küfürler, kasıtlı tekmeler, çıkmayan kırmızı kartlar, ofsayttan goller bunlardan bahsetmeye yüreğiniz yeter mi? 

Kurduğunuz düzen bozulalı çok oldu, yaptığınız algı operasyonlarıyla kahramanlaştırdıklarınıza sadece "yarattığınız kitle" inanıyor. Onlar da ne için yürüdüğünü ve neyi savunduğunu bile bilmiyor. Galatasaray yaptığınız, yapacağınız tüm hesap kitaplara en şiddetli şekilde yine tokat atacaktır.

Galatasaray bu yıl şampiyon olarak 4. yıldızı takacaktır. Daha önce "Korkmayın bu kadar Galatasaray'dan yahu" demiştim, şimdi korkun diyorum. Bütün zorluklara, tezgahlara göğüs gererek doğru bildiğimiz yolda yürüyeceğiz. Allah Yardımcımız Olsun... İyiler mutlaka kazanır."