Şenher'in sözleri şöyle:

"TEK HEDEFİ G.SARAY'IN BAŞARISI"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas seçimlerde ne söz verdiyse hepsini tek tek yerine getiriyor. Hatta şöyle söyleyeyim fazlasını da yapıyor. Kulübü koruma adına o kadar önemli hamleler gerçekleştiriyor ki, mutlaka gün gelecek bunları kendisi anlatacak. Zaten camianın ve taraftarın tam desteğiyle geldi bu göreve ve artık kimsenin gözünün yaşına bakacağını düşünmüyorum. Tek hedefi var; o da Galatasaray’ın başarısı...

"BÜYÜK BAŞARILAR YAŞATMALI"

Başkana yapılan eleştirilerin çoğu gerçek dışı. Büyük kulüpler başkanlık sistemiyle idare edilir. Tabii yöneticilerin de fikirleri alınır. Ama son sözü başkan söyler. Galatasaray çok sıkıntılı dönemlerden geçti, hala da geçiyor. Kulübün düzlüğe çıkması için önce sportif başarının gelmesi lazım. Zaten bu düşünülerek çok genç ve iyi futbolcular transfer edildi. Bu kadronun gelecek 10 yıl hem Avrupa’da hem Türkiye’de sarı-kırmızılılara büyük başarılar yaşatması gerekiyor.

"HÜCUMDA SORUN YAŞAMAMALI"

Evet şu anda futbol takımında sorunlar var. Oyuncuların adaptasyon dönemi, uyumları... Artık bundan sonra sorun olmayacağını düşünüyorum. Hele gol yollarında Türkiye’nin en şanslı kulübü Galatasaray’dır. Diagne, Mustafa ve Halil... Üçü de birbirinden değerli futbolcular. Bu forvetlerin hücumda sorun yaşamaması lazım.

"RİZE MAÇI SONRASI YENİ SAYFA"

Ben, Fatih Terim’in de Çaykur Rizespor maçından sonra yeni bir sayfa açtığını düşünüyorum. Daha önce nasıl Umut Bulut, Drogba ve Burak Yılmaz’ı bir arada oynatıp rakiplerin üzerine adeta kabus gibi çöküyordu, yine aynı sistemle takımını sahaya süreceğini sanıyorum.

"ÇAKILI SANTRFOR DÖNEMİ BİTTİ"

Artık çakılı santrfor dönemi bitti. Avrupa maçlarında görüyoruz bunu. Çaykur Rizespor maçında da son 15 dakika Diagne, Mustafa, Morutan hatta Halil bu sinyalleri verdi.

"ELMAS'IN İŞİ DAHA BİTMEDİ"

Ama tüm bunlara rağmen Başkan Burak Elmas’ın işi daha bitmedi. Devre arasında Mustafa’nın, Halil’in bonservislerini almak için büyük çaba göstereceğini duyuyorum. Bu iki futbolcunun da bonservisleri alınırsa kafaları tamamen rahatlayacaktır. Hayırlısı diyelim.

(Milliyet)