Başkan Burak Elmas'ın, Premier Lig ekibinin teknik direktörü Pep Guardiola ile bire bir görüşüp bilgi alması sonrasında transferin gerçekleşmesinin ardından iletişimin devam ettiği ortaya çıktı.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Torrent hamlesi ve bu transferin gerçekleşmesi için başkan Elmas'ın, Guardiola ve City grup yöneticileri ile de görüşmesi Galatasaray için önemli bir kapı açtı ve yönetim de bir sonraki adım adına harekete geçti.

GÖRÜŞMELER YAPILDI

Arada kurulan bu ilişki sonrasında sarı kırmızılılar İngiliz devi ve City Grubu'nun bünyesinde yer alan takımlardan oyuncu kiralamak adına da görüşmelerde bulundu. Bu konudaki detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

FUTBOLCULAR İLE KONUŞMA YAPTI

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, çarşamba günü Florya'da yaşanan değişimle alakalı futbolcularla kısa bir konuşma da yaptı.

Elmas konuşmasında "Biz bir aileyiz. Hepinizin duygusal hislerini anlayabiliyorum. Çünkü aynı duygu ve hisleri bu süreçte ben de bir Galatasaraylı olarak yaşıyorum. Ancak esas olan Galatasaray'dır. Size yüzde 100 güveniyor ve inanıyorum. Sahada hem Domenec'e hem de birbirinize destek olup daha iyilerine imza atacağınıza inanıyorum." dedi.

KAPTANLARA ÖZEL GÖREV

Burak Elmas, "Size ve Galatasaray'ın geleceği olan bu takıma güveniyoruz. Ben başkan Burak Elmas ve yönetim olarak yanınızdayız. Kaptanlarımızdan da bu süreçte teknik direktörümüz Torrent ve saha arasında koordinasyonun, iletişim, bağların güçlü olması için daha fazla gayret göstermelerini istiyorum" dedi.

(Hürriyet)