O görüşmenin ardından TFF Başkanı Özdemir’in söylediği; “Galatasaray, Türk futbolunun temel taşlarından biridir. Türk futbolu, Galatasaray'sız olmaz. TFF ile Galatasaray arasındaki ilişkileri biz en iyi noktaya getirmek durumundayız. İnşallah ilişkilerimiz daha iyiye doğru giderek yolumuza beraber devam edeceğiz.” sözleri dikkat çekti. Ancak çok fazla üzerinde durulmadı.

ELMAS MESAJ MI VERDİ?

Elmas geçtiğimiz günlerde GSTV’de yaptığı açıklamada, “UEFA’da adaletsizliğin kulüpleri nasıl önlemler almak üzere düşündürdüğü hepimizin malumudur. Eğer bu iş böyle giderse sadece biz değil diğer önemli büyük kulüplerle birlikte aynı önemleri almayı düşüneceğinden de eminim. Çünkü Türk futbolunda artık çıkmaz sokağın sonuna gelindi. Hala orada oturmak için burada bulunmanın herhangi bir anlamı olmadığını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY, AVRUPA SÜPER LİGİ'NDE OYNAR

Akıllara Avrupa’nın üst düzey kulüplerinin bir araya gelerek üzerinde çalıştığı Avrupa Süper Ligi projesi geldi. O proje her ne kadar hasır altı edilmiş gibi görünse de başta Premier Lig ve La Liga kulüplerinin projeden vazgeçmediği biliniyor. Elmas’ın TFF Başkanı Özdemir’e o toplantıda çektiği restin de, “O lig öyle ya da böyle kurulacak. Biz zaten davetliyiz. Gider orada oynarız, Süper Lig Galatasaray’sız da olur.” dediği ortaya çıktı.

ÜNAY AYSAL DA DESTEKLEMİŞTİ

Bu arada Elmas’ın başkanlığına destek veren en önemli isimlerden birisi olan Ünal Aysal, Avrupa Süper Ligi projesi ortaya atıldığında, Galatasaray’ın da mutlaka yer alması gerektiğini ifade etmişti.

(Fotospor)