İşte açıklamaları...

DÜKKANIN SAHİBİ

"Galatasaray, Arda Turan ile sözleşme uzatmak zorunda. Çünkü Arda, takım kimyası adına Galatasaray'ı en iyi bilen isim. Fatih Terim'e nasıl diyoruz ‘Şimdi dükkanın sahibi.' Arda da dükkânın sahibi. Devam etmeli."

DÜZELTİLEBİLİRDİ AMA YAPILMADI

"Fatih hoca yalnız kaldığını kendisi anlattı. Dışarıdan gelen saldırılara karşı korunmadığını, içeride de yönetim, teknik ekip ve takım ahenginde problem olduğunu söyledi. Bunlar düzeltilebilirdi ama yapılmadı."

FATİH TERİM'İ HEYECANLANDIRACAĞIM

"Terim büyük projelerden hoşlanan, uzun yolların adamıdır. Galatasaray'ın oluşturmak istediği uzun vadeli stratejiyi anlatıp onun kafasındakini dinleyeceğim. Onu heyecanlandıracağını düşündüğüm bir projem var."

BELHANDA GÖNDERMESİ

"Herkesin eleştirmesine saygı duyarım. Galatasaray'ın markasına ve duruşuna zarar vermeyecek şekilde eleştirmesine herkesin saygı duyması lazım. Şampiyonluğa gidiyorsunuz. Oyuncu şikayet ettiği için kovarak şampiyonluğa darbe vuruyorsunuz."

BİZE HAKARET EDEMEZLER

"Beşiktaş'a şampiyonluk hayırlı olsun. Benim takımım şampiyon olmadıktan sonra kimin olduğu önemli değil. (Fenerbahçe için) Bir kulübün yöneticilerinin dönemsel başarısızlıklarını kapatmak için diğer kulübün markasına zarar verme ve hakaret etme hakkı yok. Bu, Galatasaray'a karşı olursa kulübümüzü sonuna kadar savunuruz."

(Sözcü)