Elmas'ın öne çıkan sözleri şöyle:

"FATİH TERİM ÇIKSIN KONUŞSUN"

"Bir çağrım da Galatasaray siyasetinde kendi iradesi olmasa da kullanılmaya çalışılan sayın Fatih Terim'edir, o da çıksın konuşsun. Bütün herkes konuşsun, herkes bildiklerini anlatsın. Galatasaray da bir rahatlasın."

"ANLAMIYORLAR TEKRAR SÖYLÜYORUM"

"Galatasaray'ın önünü açmak için her şeyi yaptık. Bu seçim olacak. Anlamıyorlar, tekrar söylüyorum."

Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk haklı iyi ki almamışlar..." Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk haklı iyi ki almamışlar..."

Ağzımdan seçim olmayacak gibi bir şey çıkmadı. Galatasaray iradesinin gereğinin yapılacağını söyledik. Davalarda da, şahitli masalarda, herkesin bilgisi dahilinde hareket ettik. Cuma sabahı elimize seçimin iptal olduğuna dair mahkeme kararı ulaştı. Bu karardan sonra adaylarımızı ve Divan Başkanımızı davet ettik, istişare yaptık. 21-28 Mayıs tarihinin yürürlüğe girebilmesi için, en geç Salı gününe kadar yönetim kurulu kararı alınması gerekiyor. En azından çok kısa bir süre istişare yapabilmek için izin istedik. Mahkeme kararının kalkması ve bugün seçim yapabilmek için hamlede bulunduk. Dün 15:46'da bu başvurumuz reddedildi.

Pazartesi, seçimle ilgili 4-11 Haziran'la ilgili karar alacağız ve yürürlüğe sokacağız. Galatasaray'da seçim olacak."

"BİZE HAKARETLER ETTİLER"

"Bugünkü toplantıya katılmamamız, olağanüstü bir karardır. Aynen toplantının olduğu gibi. Bugünkü toplantıda geçmişte yaptıkları hareketleri unutarak, yüzleri kızarmadan, hiç utanmadan çıkıp Galatasaray Başkanı'na hakaret eden disiplinlik en az 4-5 konuşma var. Galatasaray Başkanı'na hakaretler edildi. Toplantı sonrası Divan Başkanı'nı aradım. Galatasaray Başkanı'na yapılan çirkin söylemler için herhangi bir müdahalede bulunmaması nedeniyle kendisine teessüflerimi ilettim.

5-6 yönetici arkadaşımın hazır bulunduğu 27 Mart tarihinde yapılan bütçe oylamasında hiçbir yöneticinin orada olmadığını iddia ettiler. Bu yalan söylenirken, kimse bir şey söylemedi."

(Sporx)