Burak Elmas'ın açıklamalarından satır başları:

"Sevgili Galatasaraylılar, içinde olduğumuz süreçte sizlerin desteğine her zaman olduğundan daha fazla ihtiyacımız var.

Biz bu çarpık federasyon yönetim modelinde kendimiz için bir menfaat talep etmedik. Biz herkesin menfaatleri için hareket ettik. Şartlar eşit olduğunda Galatasaray kazanacaktır. Ancak bugün şartlar eşit değil. 

İlk defa 5 maç üstü üste bir camiaya operasyon yapıldığına şahit oldum. Bu kirli koltuk kavgasına Galatasaray'ın verecek cevabı var. Kitaplarından utancı çıkaranların artık utanma zamanı gelmişti.

Galatasaray konuştuğunda, camianın büyüklüğünden gücünü alır. Galatasaray camiasının önünde, sporu zehirlemesini amaçlayan kimse duramaz. Galatasaray şanlı bir tarih yazar, bu odaklar ise her zaman olduğu gibi tozlu raflarda unutulur gider.

Galatasaray'ın bu ikiyüzlülüğe verecek cevabı var. Kitaplarından utanmaya çıkarmış olanların, artık utanma zamanı gelmiştir. Artık Galatasaray geri dönüşü olmayan bir mücadelenin içindedir."

"Bizim bir tek Cumhuriyetimiz var. O da Türkiye Cumhuriyeti'dir. Çanakkale'de şehit vermiş bir camiayı devletle karı karşıya getirmeye çalışanlar hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. Galatasaray her daim devletine bağlı olmuştur."

GEREKİRSE YAYIN İHALESİNDEN ÇIKARIZ

"Bu kurullar devam ederse, yayın ihalesine markamızı sokmamak için hazırlıklara başladık. Gerekirse naklen yayın ihalesinden çıkmaya da hazırız."

"Galatasaray ile Türkiye Cumhuriyeti devletini karşı karşıya getirmek isteyenlere sesleniyorum. Bunu geçmişte bazı camialara uygulamış ve sonuç almış olabilirsiniz. Ama bunu Galatasaray'a yapamazsınız. Galatasaray, sizin bu uygulamak istediğiniz oyunlara büyük gelir"

İSTİŞARE KURULU TOPLANDI

Galatasaray Spor Kulübü İstişare Komitesinin ikinci toplantısında sarı kırmızılı kulüpte görev yapmış önceki Başkanlar, İkinci Başkanlar ve Divan Kurulu Başkanları, bugünkü Divan Kurulu toplantısı öncesi bir araya geldi.

(NTV Spor)