Fotomaç'ın haberine göre; Elmas'ın yakın çevresine takımın aldığı sonuçlarla ilgili eleştirilerde bulunduğu ve eleştirilerin Sarı-Kırmızılılar'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'in kulağına gittiği belirtildi.

Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da sonuçların kötü gitmeye devam etmesi durumunda yönetim ile sert tartışmalar yaşanabilir. Bilindiği gibi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim daha önceki sezonlarda başkanlarla tartışmalar yaşamıştı.

Biz ne oynadık ki?

Geçtiğimiz hafta gazetecilerle bir araya gelen Burak Elmas'a 'Yeni Malatya maçındaki penaltı pozisyonuna neden itiraz etmediniz?' sorusu soruldu. Başkan ise, "Biz ne oynadık ki itiraz edelim.' yanıtını vermişti. Bu cevap, Terim'e mesaj olarak yorumlandı.

Şansal Büyüka: "Burak Elmas haklı ama çaresiz"

Sadece kendi adına değil, çoğu konuda bütün kulüpler adına konuşan Galatasaray Başkanı Burak Elmas çok haklı... Ama haklı olmak yetmiyor. Gerçeği kabul edelim: Haklı ama çaresiz... Bu düzen, yeni bir düzene izin vermez. Bunu değiştirmeye kulüplerin de Burak Elmas başkanın da gücü yetmez.

Başkan Burak Elmas belli ki, sadece TFF’den, MHK’den, hakemlerden değil, takımın oynadığı futboldan ve oraya koyduğu performanstan da mutlu değil...

(Fotomaç)