Kendisine başkanlık teklifinde bulundu. Hiçbir adayın Galatasaray için yeterli olmadığını söyledi.

Buna rağmen Fatih Terim, Burak Elmas yönetimine avukatı Rezzan Epözdemir’i soktu. Elmas’a destek verdi. Kongredeki ağırlığını koydu. Elmas’ı seçtirdi. Terim kendisini kovan Burak Elmas’a karşı nasıl bir tavır takınacağı, başkanlığa adaylığını koyarsa ne gibi gelişmeler yaşanabileceği konusunda Ocaklı ile fikir alışverişinde bulundu.

Ancak Ocaklı’nın Terim’e beklediği cevapları vermediği öğrenildi. Galatasaray camiasının önemli isimlerinden olan Ocaklı, tecrübeli teknik adama Burak Elmas’a güvenmemesi için defalarca yalvardığını hatırlattı. Adeta sitem etti.

Elmas’ın her ne kadar liselilerin dışında gibi görünse de aslında liselilerin en içinden olan kişi olduğundan bahsetti. Zaten en büyük rakibi Eşref Hamamcıoğlu’nun sanki kendisi kazanmış gibi Elmas’ı kucaklayan ilk kişi olmasından bunu anlaması gerektiğini söyledi.

AHMET YÜCE OCAKLI KİMDİR?

Ahmet Yüce, 1957 yılında istanbul'da doğdu. 1977 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olan Yüce, 1977 yılından bu yana Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe çalıştı. Alfa Romeo markalarının yedek parça tedariğini sağlayan Attila Ahmet Yüce sonrasında Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı.

1987 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu üyesi olarak derneğin faaliyete geçmesinde rol oynayan Attila Ahmet Yüce, Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor. Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürüyor. Fransızca bilen A. Ahmet Yüce'nin, Ali Yüce isimli bir oğlu bulunuyor.

(Fotospor)